POSETI-SREBRNOJEZERO.RS
Piše: Jovan Ilić, osnivač projekta

Ukoliko ste vlasnik smeštajnog ili ugostiteljskog objekta na Srebrnom jezeru, potrebna Vam je bolja reklama i osoba iz oblasti digitalnog marketinga koja će Vam pomoći oko svega, na pravom ste mestu.

 

Kreirao sam pakete usluga koje su potrebne i pristupačne svakom ko izdaje smeštaj ili vodi kafić/restoran, a više o projektu i uslugama u nastavku teksta.

REKLAMA NA

PORTALU

REKLAMA NA DVA INSTAGRAM PROFILA

MARKETING

PRIRUČNIK

MARKETING

MENTORSTVO

REKLAMA

NA PORTALU

REKLAMA

NA INSTAGRAMU

FOTOGRAFISANJE

I SNIMANJE

MARKETING

PRIRUČNIK

MARKETING

MENTORSTVO

PRED VAMA JE JEDINSTVENA PONUDA

Nakon dosta istraživanja i razgovora sa vlasnicima smeštajnih i ugostiteljskih objekata širom Srbije došli smo do zaključka koji Vas to problemi uglavnom muče i na osnovu toga kreirali smo našu ponudu.

Pored reklame na našem portalu i društvenim mrežama želimo da Vam pomognemo da što bolje prezentujete Vaš objekat na internetu prvashodno, da vam damo ideje i savete o kojima možda niste razmišljali i pomognemo da poginete poslovanje na viši nivo.

Nudimo tri vrste usluga: reklamiranje (na portalu i društvenim mrežama), marketing pomoć (priručnik i mentorstvo) i vizualnu prezentaciju (fotografisanje i snimanje).

U nastavku pročitajte šta smo sve pripremili za Vas.

01

REKLAMA NA
PORTALU

U sklopu paketa Vaš objekat reklamiraće se portalu:

02

REKLAMA NA ČAK 2 
INSTAGRAM PROFILA

U sklopu paketa Vaš objekat reklamiraće se na dva instagram profila:

03

SLIKANJE I
SNIMANJE

Ukoliko vam je potrebno možemo uraditi fotografije, snimke Vašeg objekata i napraviti video prezentaciju.

04

MARKETING
PRIRUČNIK

U sklopu paketa dobićete online marketing priručnik u kome se nalazi sve vezano za: instagram, facebook, kreiranje reklamnih slika/videa i još mnogo toga usko vezano za vaš posao.

05

MARKETING
MENTORSTVO

Pored online marketing priručnika ja sam Vam na raspolaganju tokom cele godine za sve što je vezano za digitalni marketing.

06

POPUSTI
ZA NAJBRŽE

Ukoliko budete brzi i prijavite se na vreme možete ostvariti popuste.

SKLAPANJE PRVIH IDEJA

Ja sam Jovan Ilić, pokretač ovog projekta. Imam 28 godina, rodom sam iz Velikog Gradišta, a 2011. godine prešao sam da živim u Beogradu.

Više od 3 godine uživam u digitalnom svetu i radu u marketingu na društvenim mrežama, a pored marketinga moja velika ljubav je i turizam. U Gradištu sam završio srednju turističku školu i u tom periodu mi se javila želja da se u budućnosti bavim nekim poslom koji ima veze sa turizmom.

Prvobitna ideja bila je da napravim portal o Srebrnom jezeru i dam svoj doprinos rodnom kraju, da privučem još više posetilaca i raširim svet o turističkoj ponudi. 

Vremenom kako sam sve više razmišljao, ideje su padale, i odlučio sam umesto da samo Srebrnom jezeru ipak podarim portale svim važnijim turističkim destinacijama u Srbiji i tako napravim jedinstven projekat u našoj zemlji.

PROJEKAT "POSETI SRBIJU"

I na kraju svih razmišljanja i ideja, konačan koncept izgleda ovako.

Projekat će biti sačinjen od više portala najpopularnijih destinacija u Srbiji koji će biti dobro upakovani u jednu veliku celinu. Svi portali će biti identičnog dizajna i koncepta, kao zaštitni znak brenda. Na njima će se nalaziti baza smeštajnih jedinica, restorana i kafića, turistički vodič i dosta bitnih informacija za boravak na određenim lokacijama.

Posebna prednost ovakvog koncepta je što ponudu predstavljamo na svim portalima i profilima na društvenim mrežama, a tako ćemo privući mnogo više turista na Srebrno jezero.

Naravno, moja prva destinacija je Srebrno jezero, TRENUTNO JE ONLINE PRVA VERZIJA SAJTA A U IZRADI JE NOVA DOSTA POBOLJŠANA VERZIJA KOJA ĆE USKORO BITI ONLINE.

Zbog trenutne situacije nastale zbog Koronavirusa planovi su se promenili, tako da će do kraja godine biti online još 5 novih portala posvećeni: Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Zlataru i Divčibarama. A početkom sledeće godine još 4 novih portala posvećeni: Sokobanji, Vrnjačkoj Banji, Banji Vrujci i Palićkom jezeru.

I to nije sve. Kao neko ko voli da pomaže i širi svoje znanje, rešio sam da u sklopu paketa ubacim i mentorstvo za marketing na društvenim mrežama i svim vlasnicima sa kojima ostvarim saradnju dodatno pomognem da ostvare svoj cilj, a to je naravno puni smeštajni kapaciteti.

Naravno, u ovom poslu nisam sam, tu je moj tim koji čine: programeri, dizajneri, fotografi, copywriteri, marketing menadžeri i razni spoljni saradnici.

DUNAVSKI CVET

Nov portal - novo osveženje u promociji našeg kraja. Svidela nam se ideja i drago nam je da nako iz Gradišta želi da promoviše svoj kraj. Preporuka.

FRIDA HOUSE

Pored činjenice da je iz Gradišta i podrške da ispromoviše našu okolinu sviđa mi se ideja da u sklopu paketa postoji i deo vezan za naš marketing i pomoć tokom cele godine vezane za digitalni marketing.

SOBE WISH

Sviđa mi se kompletan projekat i zamisao jer pomaže na sve načine da popunimo naše sobe. Da ne dužim, svakako preporuka.

IZABERITE PAKET

Došli smo i do kraja naše online prezentacije. Nadam se da sam uspeo da vam na najbolji način prezentujem projekat i predstavim ideje. Ono što želim još da dodam je da ćemo se iz meseca u mesec, iz godinu u godinu truditi da pratimo trendove i uvodimo novitete koji će pomoći da zajedno realizujemo planove.

Ovo je jedinstvena ponuda u kojoj dobijate sve što vam je potrebno u radu i ostvarivanju poslovnih uspeha po jako pristupačnim cenama. Navešću Vam neke cene:

  • Online kurs: od 100e do 300e,

  • Konsultacije: sat vremena od 50e na više,

  • Priručnik: od 40e na više

  • Fotografisanje i snimanje: od 50e na više

  • Reklama na portalu: od 30e na više

Kada biste za ove usluge koje vam nudimo plaćali neku agenciju ili nekoliko različitih osoba i portala cena bi bila mnogo viša, tako da iskoristite priliku. 

Kao što sam naveo na samom početku, u cilju kvalitetne i dugoročne saradnje, želim da sa zahvalim svima koji podrže projekat i među prvima postanu naši saradnici.

U slučaju da imate dodatnih pitanja koje bi želeli lično da mi postavite, možete pronaći kontakt informacije na stranici “KONTAKT”.

© 2020 by Poseti Srbiju

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now